Mors kyllinggryde

Mors kyllinggryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Damhave

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kogt kyllingekød
700 g.gulerødder
3 faste æbler
2 løg
3 fedhvidløg
 olivenolie (solsikkeolie)
 
2 spsk.hvedemel
1.5 spsk.Paprika
5 dl.hønsebouillon
5 dl.Fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingekødet strimles. Gulerødder og strimler. Æbler renses og skæres i skiver, og løget skæres i tern.

Løg og hvidløg svitses. Gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter. tilsættes og steger med i 5 minutters tid.

Mel og paprika drysses over, hønsefond og fløde tilsættes (kan erstattes med mælk), og det hele. Simre i ca. 10 minutter.

Æblerne der er skiveskåret tilsætte de sidste 10 min.

Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm det igennem.


Serveres med ris og kogt majskolber (Majskolberne Koges i 10 min. til de er mørkegule)

Tips:

for at give retten mere fyld tilsæt evt. 2dl. ærter og 2 dl. Majs





karakterer:
Opskriften er vist 9854 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-27 17:40:00
Der mangler en del af teksten som er usammenhængende!

  -   2010-10-16 14:11:02
Enormt svært at forstå teksten