Mors kyllinggryde
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Damhave Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingekødet strimles. Gulerødder og strimler. Æbler renses og skæres i skiver, og løget skæres i tern.
Løg og hvidløg svitses. Gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter. tilsættes og steger med i 5 minutters tid. Mel og paprika drysses over, hønsefond og fløde tilsættes (kan erstattes med mælk), og det hele. Simre i ca. 10 minutter. Æblerne der er skiveskåret tilsætte de sidste 10 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm det igennem. Serveres med ris og kogt majskolber (Majskolberne Koges i 10 min. til de er mørkegule) Tips: for at give retten mere fyld tilsæt evt. 2dl. ærter og 2 dl. Majs |
|
Opskriften er vist 9852 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-27 17:40:00 Der mangler en del af teksten som er usammenhængende! pinno - 2010-10-16 14:11:02 Enormt svært at forstå teksten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne