Kantareller i oste-flødesovs med skinke

Kantareller i oste-flødesovs med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : FV

Indsendt :      Red :
Kantareller i oste-flødesovs med skinke, billede 4 Kantareller i oste-flødesovs med skinke, billede 1 Kantareller i oste-flødesovs med skinke, billede 2 Kantareller i oste-flødesovs med skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kantareller, friske
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Ost. fast. 45+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
0.5 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Lidt Peber, hvid
200 gram Skinketern, kogte
   
250 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Svits kantarellerne på panden ved god varme til de safter. Lad dem koge et par minutter i saften. Tilsæt fløde, kødkraftterning, peber og revet ost (gerne 45% Danbo med lidt smag). Rør rundt og kog en smule ind, til sovsen begynder at tykne. Tilsæt skinken. Smag til med peber og evt. lidt salt.
Server en god pasta til.





Tips:

Lærte opskriften af kokken himself på et lille gæstgiveri udenfor Merano i Norditalien. Også rigtig god til koteletter eller mørbradbøffer.





karakterer:
Opskriften er vist 23921 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8125 (1934 kcal)
KJ pr. Pers. 2031 (483 kcal)
Vægt ialt 1255 gram
Vægt pr. Pers. 313 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 647 KJ (154 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu