Rødspættefileter med hasselbach kartofler
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Sillemille Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver uden at skære igennem. Læg dem i en bradepande og pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber og drys med rasp. Bag så kartoflerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca en time. Skyl spinaten grundigt i koldt vand og tør den i et viskestykke. Snit peberfrugten i strimler. Hæld lidt olivenolie på en let varm teflonpande. Vend spinat, hvidløg og peberfrugt i. Drys parmesanosten over. Steg fileterne på en meget varm teflonpande, til de er sprøde.
|
|
Opskriften er vist 8390 gange,
og udskrevet 130 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne