Kølle med citron
Indsendt af : Eddie Indsendt : Red : |
|
|
Den udbenede kølle lægges med skinsiden nedad på et bræt. Dryp kødet med citronsaft. Drys med salt og peber og læg små persillekviste på. Kødet samles til en aflang rulle. Luk med kødnåle og snør i kryds med bomuldsgarn.
Kartoffelskiverne lægges taglagt i en bradepande, der passer i størrelse til køllen. Fordel hvidløget og hæld bouillon over. Drys med salt og rigeligt med peber. Læg en rist over bradepanden, placer lammekøllen med snøringen opad på risten. Sæt den i en forvarmet ovn 160 grader i en time. vend lammekøllen og drys med salt og peber. Steg videre i 1 time. Imens blandes ingredienserne til gremolata i en lille skål. Køllen tages ud. Halvdelen af gremolataen klappes på lammekøllens overside. Læg et folie over og lad den hvile i 20 min. Køllen skæres i serveringsskiver, placeres på kartoflerne og drysses resten af gremolata. Serveres straks. Hertil en blandet grøn salat eller dampede grønne asparges. |
|
Opskriften er vist 2341 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne