Laks og torskepande
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Eddie Indsendt : Red : |
|
|
Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring vesterhavspande sauce i kog. Tilsæt fiskestykkerne og kog retten for svag varme i ca. 3 min. Vend forsigtigt rundt, tilsæt forårsløgene og smag til.
|
|
Opskriften er vist 5684 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne