Vesterhavspande

Vesterhavspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Eddie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.smør
1 spsk.hakket zittauerløg
1 tsk.ketchup
0.125 tsk.cayennepeber
2 tsk.hvedemel
0.5 fedfriskpresset hvidløg
0.5 dl.hvidvin
1 dl.hummerbouillon
1.5 18% fløde
0.5 tsk.presset citron
0.75 tsk.tørret dild
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret uden at det bruner i en gryde. Svits løg, hvidløg, cayennepeber og ketchup i ca. 1 min.

Drys mel over den svitsede blanding og bag den godt sammen. tilsæt hvidvin, hummerbouillon og madlavningsfløde og bring den i kog.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen koge ved jævn varme i ca. 5 min. rør af og til. Smag til





karakterer:
Opskriften er vist 5946 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu