Vesterhavspande
Fryseegnet : nej Indsendt af : Eddie Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret uden at det bruner i en gryde. Svits løg, hvidløg, cayennepeber og ketchup i ca. 1 min.
Drys mel over den svitsede blanding og bag den godt sammen. tilsæt hvidvin, hummerbouillon og madlavningsfløde og bring den i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen koge ved jævn varme i ca. 5 min. rør af og til. Smag til |
|
Opskriften er vist 5946 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne