Abrikos chaudeau
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Lise Olesen Indsendt : |
|
|
1. Læg abrikoserne i blød efter anvisningen på pakken.
2. Pil lagkagebunden i mindre stykker, der fordeles i bunden af et smurt ovnfast fad. 3. Dryp med hvidvinn og læg de udblødte, afdryppede abrikoser over. 4. Rør æg og sukker skummende. 5. Tilsæt melet og hæld forsigtigt vinen ved. 6. Pisk æggemassen over vandbad, til den tykner. Den må IKKE koge. 7. Hæld chaudeau'en over abrikoserne og lad det stå og køle af. 8. Pisk de fire æggehvider halvstive. Pisk flormelis i lidt efter lidt. Marengsmassen skal være stiv og blank. 9. Læg den øverste i fadet, der stilles i en varm ovn ved 200 grader, til marengsen er gylden. 10. Pynt eventuelt med udblødte abrikoser. Tips: Forarbejde: 20 minutter (uden udblødningstid) Tilberedning: 30 minutter |
|
Opskriften er vist 10904 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lise Olesen - 2012-02-03 00:10:08 Jeg kom til at vælge forkert i hvilken ret det er. Det er en dessert, jeg ved bare ikke hvordan man laver det om. anonym - 2011-10-03 18:33:51 Dette er da ikke en forret!? anonym - 2010-03-20 11:17:20 Denne opskrift er vist næppe en forret!?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne