Mørbradgryde 07
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : er fryse egnet Indsendt af : marianne Indsendt : Red : |
|
|
Kog grøntsagerne i 15min.
I mens pudses mørbraden og skæres i tern. Svits kødet i en stor gryde. tilsæt da alle ingredienserne undtagen mælken. Kulør efter egen smag. Kom herefter mælken i lidt af gangen til den ønskede konsistent er opnået. Tips: serveres med ris og flute. Man kan sagtens undlade hvidløg og tomatpure hvis man ik er til det. I stedet for noget af mælken kan man bruge lidt juice (ananas er best) Og man kan sagtes bytte fløden ud med mælk eller lign. så den ik er så fed. |
|
Opskriften er vist 23436 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2009-09-03 11:59:53 Den er super god :D Og rigtig god os hvis man har kræsne børn eller andre som ik gider spise grøntsager når de kan ses :D .... - 2009-08-31 14:08:26 Den er simpelthen sååå god kan bruges til alle lejligheder :D Mmmmm mor-til-3 - 2009-08-31 14:07:08 Retten skal stå og simre i ca 1 time så grøtsagerne bliver udkogt i fløden. Man kan også blende grøntsagerne med noget af fløden inden de kommes i gryden så skal det ikke have så længe men jo længere det står jo bedre smager det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne