Armrikanske pandekager/brunch
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : cecilie Indsendt : Red : |
|
|
Tørstoffer (mel, sukker, bagepulver og natron) blandes. Smørret smeltes (må ikke brune) Ægget piskes let med en gaffel. Kærnemælk piskes æg og smeltet smør piskes let sammen. Tørstoffer iblandes.
Hvis muligt-lad blandingen hvile 1/2 times tid i køleskabet. Bages på en stegepande vendes, når der kommer luft bobler på oversiden. |
|
Opskriften er vist 12904 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne