Marineret kyllingefilet med appelsinsovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Start gerne dagen før.
Brun kyllingebrysterne godt på skindsiden ca. 10 min. krydr med salt peber paprika og hvidløg Mens de bruner drysses spidskommen og nelliker i et ildfast fad. Vend brysterne og brun dem et par min. Læg brystene i fadet med skindsiden opad og pres appelsinen over dem. Dæk fadet og stil det i køleskabet til næste dag(3-4 timr kan gøre det). Færdigsteges i ovn 20-30 min. ved 200 gr. afhængig af størrelse Appelsinsauce: Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes. 2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og hønsebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber. De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør. Brysterne serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 10248 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne