Peixe ao molho de camarão
Indsendt : Red : |
|
|
Krydr havaborre og rejer med salt, hvidløg og citronsaft
Læg filerne i en ildfast skål og dække med lidt olivenolie og bages ca. 15 minutter.
I mellemtiden i en gryde sauteres løg og hvidløg med olivenolie Derefter tilsættes de skivede tomater, hakket peberfrugt, sauteres i ca. 5 minutter Put tomatpure og lidt vand og lad det småkoge i yderligere 5 minutter Tilsæt de pillede rejer, dæk gryden med låg og fjern fra varmen. Hæld saucen over fileterne og lad det stå 5 minutter i slukket ovn. Server med ris og pyntes med hakket koriander. Tips: I stedet for abbore kan bruges kulmule eller anden lys fisk. |
|
Opskriften er vist 2350 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne