Savoykålsuppe med pære og ingefær
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Skær ingefær og løg i mindre stykker. Skær det grove af kålbladene bort og del dem så i mindre stykker. Blanchér 1 minut i rigeligt kogende vand tilsat salt. Skær pæren i terninger - fjern kernehuset. Sauter løg, ingefær og kål i smørret. Tilsæt hvidvin, pærer, fennikel og bouillon. Kog suppen op, læg låg på, skru ned på middel blus og lad suppen simre 15 minutter. Blend dyret, hæld det tilbage i gryden, smag til med salt og peber og evt. hvidvin. Pisk fløde til skum og server til og med suppen.
|
|
Opskriften er vist 16450 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lina - 2012-09-16 21:23:16 Synes det er en mærkelig opskrift. Hvorfor bruger I udtrykket "blend dyret", når I mener "blend suppen". Endvidered er angivet 1 spsk sukker. Men den er ikke med i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne