Savoykålsuppe med pære og ingefær

Savoykålsuppe med pære og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.grønt -eller hønsebouillon
300 g.Savoykål, helst de grønne blade
300 g.pære
2 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
1 løg
30 g.skrællet ingefær
0.5 tsk.tørret fennikel
1 spsk.sukker
2 spsk.smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær ingefær og løg i mindre stykker. Skær det grove af kålbladene bort og del dem så i mindre stykker. Blanchér 1 minut i rigeligt kogende vand tilsat salt. Skær pæren i terninger - fjern kernehuset. Sauter løg, ingefær og kål i smørret. Tilsæt hvidvin, pærer, fennikel og bouillon. Kog suppen op, læg låg på, skru ned på middel blus og lad suppen simre 15 minutter. Blend dyret, hæld det tilbage i gryden, smag til med salt og peber og evt. hvidvin. Pisk fløde til skum og server til og med suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 16555 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-16 21:23:16
Synes det er en mærkelig opskrift. Hvorfor bruger I udtrykket "blend dyret", når I mener "blend suppen". Endvidered er angivet 1 spsk sukker. Men den er ikke med i opskriften.