Anna Grethes Gullaschsuppe

Anna Grethes Gullaschsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet uden kartofler

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.skært oksekød - klump oksegrydesteg eller hvad der nu kan erhverves
200 g.bacon tern
2-3 store løg
6-8 fedhvidløg
1 pk.soltørrede tomater á 150 g
1 stor peberfrugt
1-2 friske chilli
1.5 spsk.paprika
1 pakkefrosne champignon (frosne giver mere smag til suppen men friske kan naturligvis også bruges)
6-8 mellemstore kartofler
 salt
 peber
 Maizena til jævning af suppen
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern. Koldt vand hældes ved til 4 cm over kødet. Du kan altid komme mere vand på.
Læg de soltørrede tomater i blød i vand - gem væden til suppen, der er god smag i.
Hak løg groft og hvidløg fint. Skær peberfrugten i tern.
Når suppen er ved at koge skummes den godt.
Saltes og skummes igen.
Kom bacon i, pas på den ikke klumper sammen.
Tilsæt Peber, paprika og piri-piri eller tørrede piri-piri (Pas på! De er STÆRKE som bare, kan udelades men de tilsætter suppen et dejligt pift og giver sved på panden en kold vinterdag).
De udblødte tomater hakkes og tilsættes sammen med løg, hvidløg og peberfrugt.
Kog kødet efter anvisning for den kvalitet du har valgt.
Skræl og skær kartoflerne i tern.
Tilsæt kartoflerne og champignon når kødet er ved at være mørt og jævn suppen med maizena når kartoflerne er kogte.
Skal suppen ikke spises med det samme så sæt gryden til afkøling i koldt vand i køkkenvasken.
Tips: Du kan sætte ekstra smag til suppen med Oscar kalvebouillon

Tips:

Denne suppe er fyldt med saft og kraft. Det er min egen hjemmestrikkede opskrift.





karakterer:
Opskriften er vist 27210 gange,
og udskrevet 625 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu