Anna Grethes Gullaschsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : fryseegnet uden kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern. Koldt vand hældes ved til 4 cm over kødet. Du kan altid komme mere vand på.
Læg de soltørrede tomater i blød i vand - gem væden til suppen, der er god smag i. Hak løg groft og hvidløg fint. Skær peberfrugten i tern. Når suppen er ved at koge skummes den godt. Saltes og skummes igen. Kom bacon i, pas på den ikke klumper sammen. Tilsæt Peber, paprika og piri-piri eller tørrede piri-piri (Pas på! De er STÆRKE som bare, kan udelades men de tilsætter suppen et dejligt pift og giver sved på panden en kold vinterdag). De udblødte tomater hakkes og tilsættes sammen med løg, hvidløg og peberfrugt. Kog kødet efter anvisning for den kvalitet du har valgt. Skræl og skær kartoflerne i tern. Tilsæt kartoflerne og champignon når kødet er ved at være mørt og jævn suppen med maizena når kartoflerne er kogte. Skal suppen ikke spises med det samme så sæt gryden til afkøling i koldt vand i køkkenvasken. Tips: Du kan sætte ekstra smag til suppen med Oscar kalvebouillon Tips: Denne suppe er fyldt med saft og kraft. Det er min egen hjemmestrikkede opskrift. |
|
Opskriften er vist 27269 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne