Frikadellehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Agner Pedersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri. Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost. Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time. Fars: Hak løgen fint. Rør ingredienserne grundig sammen til en god fars. Farsen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på bagepapir i lange pølser ca. samme tykkelse som almindelige pølser. De skæres nu i ca. 10 cm stykker og flyttes forsigtigt over på en varm pande med smør og steger et par minutter på hver side som frikadeller. Dejen æltes let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). På hver trekant ligges en farspølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på en bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 32244 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2010-03-07 18:20:39 Min datter elsker dem og alle i klassen bliver misundelige, når de bliver varme og en herlig duft breder sig i klassen c",) Laver dem bestemt igen. anonym - 2009-10-24 10:17:50 Meget bedre end pølsehorn. Et hit i madkassen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne