Lakse-lækkert

Lakse-lækkert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Eddie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Laks
0.5 Citron
0.5 Lime
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
12 asparges
 
1 Fennikel
1 scalotte løg
 Rapsolie
1 dl.piskefløde
1 dl.kyllinge bouillon
1 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Lav en marinade på citron, lime, olivenolie og salt, peber - anvendt både skald og juice fra citronen og lime, alt efter smag.

Skær laksen i tynde skiver, og mariner den i mindst en time. Skær eller knæk den trevlede stilk fra aspargesene. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Blancher aspargesene ved at lægge dem i kogende vand, og tag dem op igen så snart vandet koger op. Smid dem direkte i iskoldt vand.

FENNIKELCREME:
Finhak fennikel og scarlotteløg og svits i rapsolien. Tilsæt kyllingebouillon, fløde og cremefraiche. Kog den sammen til en ensrtet konsistens. Anret laksen med fennikelcremen og pynt med grønt

Tips:

Serveres med et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 10575 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu