Lakse-lækkert
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Eddie Indsendt : Red : |
|
|
Lav en marinade på citron, lime, olivenolie og salt, peber - anvendt både skald og juice fra citronen og lime, alt efter smag.
Skær laksen i tynde skiver, og mariner den i mindst en time. Skær eller knæk den trevlede stilk fra aspargesene. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Blancher aspargesene ved at lægge dem i kogende vand, og tag dem op igen så snart vandet koger op. Smid dem direkte i iskoldt vand. FENNIKELCREME: Finhak fennikel og scarlotteløg og svits i rapsolien. Tilsæt kyllingebouillon, fløde og cremefraiche. Kog den sammen til en ensrtet konsistens. Anret laksen med fennikelcremen og pynt med grønt Tips: Serveres med et godt brød |
|
Opskriften er vist 10575 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne