Fyldt æble med vaniljeyoghurt
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Udhul æblet med en skarp kniv, så kernerne forsvinder. Hak mandlerne, rør alle ingredienser til fyldet sammen, og kom det i æblet. Stil æblet i et ildfast fad, og bag det ved 200 grader i 15-20 min. Tag kornene ud af vaniljestangen, og rør dem sammen med cultura og sukker. Spis cremen kold til det lune æble.
|
|
Opskriften er vist 4935 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne