Italiensk bønnesuppe med pesto
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Kog de udblødte bønner i rent vand i 40 min. Hæld vandet fra.
Pil og hak løg og hvidløg, steg det i olie, og tag det af varmen. Skræl kartofler, og skær dem i tern. Kom bønner, kartoffel og bouillon i gryden med løg, og tænd igen. Lad det hele koge under løg i 20 min., til kartoffelstykkerne og bønner er møre. Kom halvdelen af pestoen i gryden og blend det hele til en cremet suppe. Server suppen med en teskefuld pesto på toppen og groft brød til. Tips: Butterbeans fås udblødte på dåse. Du kan også selv udbløde tørrede bønner natten over. Gør du det, skal du bruge 75 gram i tørret vægt. |
|
Opskriften er vist 5513 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne