Bagte persillerødder med pesto
Indsendt af : Sillemille Indsendt : |
|
|
Skræl rødderne, og skær dem i kvarte på langs. Dryp dem med citronsaft, salt og peber og olivenolie og bag dem i ovnen ved 180 i 30 min. Prøv og de er møre, hvis ikke så mag videre. Blend pestoen af persille, hvidløg olie og nødder. Juster konsistensen med vand, og smag til med salt og peber. Brug pestoen som dip eller vend rødderne i lid af den.
|
|
Opskriften er vist 5015 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne