Jordskokkesuppe med rejer og trøffelolie

Jordskokkesuppe med rejer og trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.jordskokker (renset vægt)
0.5 løg
2.5 dl.grønsagsbouillon
0.5 dl.hvidvin (eller vand med citronsaft)
 salt
 peber
50 g.rejer
0.5 tsk.trøffelolie (brug alternativt olivenolie og lun 0.5 fed finthakket hvidløg i olien)
50 g.groft brød
 
Opskrift:
Skræl jordskokkerne og skær dem i kvarte. Skær løget i både og kog begge dele i bouillon i 15 min., til det er helt mørt. Blend med hvidvin og smag til med salt og peber. Bring igen suppen i kog, og læg rejerne i, så de bliver varme. Ved servering dryppes lidt olie over suppen og den spises straks.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Opskriften er vist 19330 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu