Jordskokkesuppe med rejer og trøffelolie
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Skræl jordskokkerne og skær dem i kvarte. Skær løget i både og kog begge dele i bouillon i 15 min., til det er helt mørt. Blend med hvidvin og smag til med salt og peber. Bring igen suppen i kog, og læg rejerne i, så de bliver varme. Ved servering dryppes lidt olie over suppen og den spises straks.
|
|
Opskriften er vist 19330 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne