Helstegt Kalkunbryst med hvidløg i fad
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Kristian Jensen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 115712 gange,
og udskrevet 2087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Michael og Gitte - 2018-09-24 20:21:39 Super ret! Vi brugte bouillon i stedet for fløde og det var mums. Dejligt med mange grøntsager! Ikke sidste gang denne ret serveres!! anonym - 2017-10-16 08:24:03 Sorry , men så længe meningen er der og i forstår opskriften, så kan det da være bedøvende ligemeget med stave/skrivefejl anonym - 2015-08-30 15:32:26 God opskrift, men det er meget synd, at sprogfejl ikke bliver rettet, fordi det ikke kan undgå at irritere. Det hedder jo også blot massere og ikke massagere. Else Pedersen - 2015-02-01 10:59:50 Kødet LÆGGES i fadet og ikke LIGGES!! Erling - 2014-11-19 14:54:18 Fin opskrift, det smager godt. MEN ret lige ordet "ligges" til "lægges" ovre i forklaringen ( 3 steder ) Kværulanten - 2013-03-09 21:43:20 Det hedder lægges og ikke ligges Heidi - 2012-12-11 19:15:30 Alt for mange grøntsager... Retten smagte dog godt... Per - 2012-11-05 18:25:14 For mange grønsager efter vores mening, svært at finde et fad som var stort nok, og mener ikke det ville kunne laves i bradepande da grænsagerne ville blive brændte i toppen, så skulle det dækkes med folie, og så skulle de have længere end der stod. Nej med det halve græntsager ville passe efter vores mening. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne