Brunkål i stegeso
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkålen snittes.
Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt, herefter lægges det hele i en fugtig stegeso og flæsket lægges oveni. Låget lægges på og stegesoen stilles i ovnen ved 200 grader C 1½-2 timer. |
|
Opskriften er vist 76025 gange,
og udskrevet 896 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2019-10-06 14:21:52 Utrolig lækkert. Og nemt. Johnny Sørensen - 2019-02-16 10:27:27 Det er første gang det lykkes mig at lave brunkål som var fuld af smag det var virkelig lækkert carl - 2018-04-27 23:24:24 husk nu stegesoen i kold ovn Jørgen Larsen - 2018-02-04 13:13:09 Det er en "farlig" ret - for den bliver man afhængig af :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne