Dessertsnobrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Amalie Indsendt : Red : |
|
|
Varm vand og mælk op til det er lunkent, opløs herefter gæren i det lune mælk/vand.
Bland mel, sukker, salt og m&m's og bland mælk/vand/gær i. Lad dejen stå tildækket og hæve i ca. 15 minutter, sno herefter dejen omkring pinde og bag dem over bål til de er let lysebrune og glider let af pinden. Tips: Dessert-snobrødene er et rigtig lækkert alternativ til de klassiske snobrød. |
|
Opskriften er vist 16936 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Rebekka - 2014-06-03 21:29:43 Hvor mange personer/snobrød bliver der til? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne