Grøntkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Erik Aa. Indsendt : |
|
|
Man tager :
kogeflæsk og koger dette i 5 liter vand i 1 1/2 time. I den sidste 1/2 time simrer medisteren med i kogevandet. Skummes og sies. Snit grønsagerne som til en " normal suppe ". Når suppen er siet, tilsættes grøntsagerne ( ikke grøntkålen )som simrer i en 1/2 time. Grøntkålen tilsættes og suppen simrer i yderligere 10 minutter. Suppen jævnes under god omrøring med 3 dl. meljævning. Herefter simrer suppen i yderligere 15 minutter. Forsigtig med salt og peber - kan undværes. Tips: Suppen serveres rygende varm. På sidetallerken serveres der godt rugbrød med sennep, kødet og eventuelt rødbeder. Suppen vinder MEGET smag ved at blive tilberedt dagen før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 14630 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-14 11:51:43 Fantastisk dejlig suppe på en kold dag. TAK for opskriften. Beth - 2012-03-31 18:00:55 Skal smages meget til!!! 5 liter vand er meget hertil. Hvidkålen i suppen gjorde ikke noget godt i smag. anonym - 2010-09-01 13:42:48 Jamen, jamen, aldrig har jeg da smag så god en suppe. Forrygende. Mvh Grethe. anonym - 2009-09-08 14:09:19 Fantastisk dejlig suppe. Vi bruge ikke salt eller peber - det var helt perfekt uden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne