Franske brunkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Frankrig Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
æltes sammen(skal endelig ikke varmes)trilles i pølser lægges koldt 1 døgn skæres i tynde skiver og bages ved 200 grader
|
|
Opskriften er vist 11430 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mumm - 2010-11-08 17:01:21 Bager dem hvert år til jul, men kommer altid ca dobbelt så mange mandler i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne