Torskefad med sennepsdressing
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 171910 gange,
og udskrevet 3425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-05-10 13:33:47 Torsk med skind på holder bedre sammen, og med skindsiden nedad er det lige til at skrabe torsken af skindet, så det er ikke sådan at du skal spise skindet. elise - 2019-01-03 17:38:33 hvorfor skal der være skind på torsken? anonym - 2012-06-01 20:42:10 Den lyder meget lækker, kan man ikke bruge kogt laks istedetfor? Per - 2009-11-07 19:21:48 Fisken kan selvfølgelig også dampes i fiskegryde eller i ovnen, men på denne måde undgår du at fisken går i stykker når du løfter den over på et serveringsfad. Er det et ildfast serveringsfad kan det selvfølgelig bruges til at dampe i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne