Vulkanen
Indsendt af : Whiskyman Indsendt : |
Fotograf: Whiskyman |
|
Kog risen, olien varmes op, bland friture dejen.
Rejerne dyppes i dejen, men ikke halen, den bruges som håntag når man skal spise dem. Steg dem i olien til de er gyldne (så er de nok) ligges på fedt sugende papir(køkken rulle). Varm sovsen, risen puttes op i en lille skål og vendes ud på en talerken, lav et hul i toppen evt. med en teske, fyld lavaen ( sovsen) i + lidt mere så det løber ned af siden på risen, stil rejerne med halen op, rundt om vulkanen. Garnituren er frit valg (bare den er sjov når det er til børn) Kommenter gerne når i har prøvet den |
|
Opskriften er vist 8716 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne