Krægesaft (kræge saft)
Hovedingrediens : Bær - Mirabelle Indsendt : |
|
|
Kræge og vand bringes i kog og kog til alle krægerne eer bristet.
Saften sies fra og bringes i kog. Sukkeret røres i og koges med 5 min. Atamon tilsættes. Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes. Tips: Kræge minder meget om mirabelle, men frugterne er blå-lilla. |
|
Opskriften er vist 10521 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ingeborg - 2017-08-25 15:24:30 Har selv et træ nyder det har plukket 15 kg.og er ved at koge saften af i en saftkoger det giver fantastisk saft som mange får glæde af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne