Gulelår / kylling

Gulelår / kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : ditte mor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.ananas i stykker
1 ds.Ananasringe
3 helekyllinge lår
2 dl.frosen eller frisk pillet ærter
3 skællede spise æbler art efter smag
2 kogeposer ris eller hvad der svare til i alm. kogerig
2 små eller et stort løg
 salt
 karry
 (chilli)
 olivenolie
 
Opskrift:
start med at optø de frosen kyllinge lår, vis frostne.

kog risene i ca 20 minutter med salt, og lad dem hvile i ca. 10 min, eller kog efter brugsanvisningen på ris pakken.

imens risene koger snit da løgene, og skær 2 af de skrællede æbler i stykker, på ca størelse med ananas stykkerne, riv det sidste æble, og bland ærter, løg, æbler, og ananas stykker i skålen, krydder det med rimelig karry og en forsigtig kvinskids salt, da salten hurtig bliver for dominerene.

når du har sat risene til hvile, tænd da oven på 200 grader C. varmluft, og lad den blive varm

tag de færdige ris, og put dem i et ildfast fad, jævn dem ud med en ske og fordel risen godt i bunden.

tag da skålen med ananas,løg, æbler, osv. fordel inholdet oven på risene, open dåsen med ananas skiver, og hæld ca halvdelen af saften oven på frugterne i fadet, så det bliver fordelt.

tag ananas skiverne og pynt fadet, drys evt. lidt løs karry oven på.

lig de op tøget kyllinge lår oven på ananas skiverne i fadet, med skindet op ad, smør lårene med lidt olivenolie og kryder med salt og evt. chilli.

put det hele i oven og giv det ca. 45- 60 min indtil kyliningelårene er færdige inden i.

servers env. med en persille salat

bon appetit


Tips:

istedet for hele kyllinge lår, kan du både bruge kyllinge over og/eller under lår, eller kyllinge filler (MEN) indstil da (TIDEN) efter stege kravet, for det kød du bruger.





karakterer:
Opskriften er vist 5924 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu