Gulelår / kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : ditte mor Indsendt : Red : |
|
|
start med at optø de frosen kyllinge lår, vis frostne.
kog risene i ca 20 minutter med salt, og lad dem hvile i ca. 10 min, eller kog efter brugsanvisningen på ris pakken. imens risene koger snit da løgene, og skær 2 af de skrællede æbler i stykker, på ca størelse med ananas stykkerne, riv det sidste æble, og bland ærter, løg, æbler, og ananas stykker i skålen, krydder det med rimelig karry og en forsigtig kvinskids salt, da salten hurtig bliver for dominerene. når du har sat risene til hvile, tænd da oven på 200 grader C. varmluft, og lad den blive varm tag de færdige ris, og put dem i et ildfast fad, jævn dem ud med en ske og fordel risen godt i bunden. tag da skålen med ananas,løg, æbler, osv. fordel inholdet oven på risene, open dåsen med ananas skiver, og hæld ca halvdelen af saften oven på frugterne i fadet, så det bliver fordelt. tag ananas skiverne og pynt fadet, drys evt. lidt løs karry oven på. lig de op tøget kyllinge lår oven på ananas skiverne i fadet, med skindet op ad, smør lårene med lidt olivenolie og kryder med salt og evt. chilli. put det hele i oven og giv det ca. 45- 60 min indtil kyliningelårene er færdige inden i. servers env. med en persille salat bon appetit Tips: istedet for hele kyllinge lår, kan du både bruge kyllinge over og/eller under lår, eller kyllinge filler (MEN) indstil da (TIDEN) efter stege kravet, for det kød du bruger. |
|
Opskriften er vist 5954 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne