Flødestuvet romainesalat
Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain Indsendt : Red : |
|
|
Skær rodskiven af salaten og pluk bladene fra hinanden. Bring rigeligt velsaltet vand i kog og blanchér salatbladene kort. Hæld vandet fra og skyl bladene i meget koldt vand. Lad dem dryppe af. Pil løg samt hvidløg og hak det meget fint. Smelt smørret i en gryde og svits løg samt hvidløg. Skær salatbladene i 2 cm brede strimler. Kom dem i gryden og damp det let. Hæld fløden ved. Krydr med peber samt reven muskat og damp under låg ved kraftig varme 3-4 minutter. Skyl og tør tomaterne. Del dem i kvarte, skær blomsten ud og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Anret romainesalaten i en skål og drys tomatterningerne over. Serveres til æggeretter.
|
|
Opskriften er vist 14100 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer birgitte - 2008-09-06 19:06:56 hejsa en nem ret men mangler dog lidt smag jeg har tilsat hvidløg som lige sætter prikken over i i retten! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne