Flødestuvet romainesalat

Flødestuvet romainesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stortromainesalat
1 løg
2 fedhvidløg
2 tsk.smør
1 dl.Kaffefløde 9%
 Salt
 peber
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
2 storetomater
 
Opskrift:
Skær rodskiven af salaten og pluk bladene fra hinanden. Bring rigeligt velsaltet vand i kog og blanchér salatbladene kort. Hæld vandet fra og skyl bladene i meget koldt vand. Lad dem dryppe af. Pil løg samt hvidløg og hak det meget fint. Smelt smørret i en gryde og svits løg samt hvidløg. Skær salatbladene i 2 cm brede strimler. Kom dem i gryden og damp det let. Hæld fløden ved. Krydr med peber samt reven muskat og damp under låg ved kraftig varme 3-4 minutter. Skyl og tør tomaterne. Del dem i kvarte, skær blomsten ud og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Anret romainesalaten i en skål og drys tomatterningerne over. Serveres til æggeretter.





karakterer:
Opskriften er vist 14195 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-06 19:06:56
hejsa en nem ret men mangler dog lidt smag jeg har tilsat hvidløg som lige sætter prikken over i i retten!