Verdens bedste madtærte
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : er også god dagen efter Indsendt af : verdens bedste madtærte med skinke og bacon Indsendt : |
|
|
Dej:
Tilsæt kun vand til færdigblandingen og lad den køle i en halv time. Dejen rulles ud og lægges i tærtefadet. Fyld: Skræl gullederne og læg et pænt lag i bunden af tærten. Kom skinketern og bacontern og kyllingetern ovenpå. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt persille alt efter eget behov. Dette hældes over fyldet i tærten og til sidst kommes et godt lag revent ost ovenpå. Tærten bages v. 200 grader i ca. 35 min. midt i ovnen Tips: Sever frisk blandet salat til og kom evt. lidt dressing oven på tærten. Det er super super lækkert og man vil helt sikkert have mere end én gang af tærten. |
|
Opskriften er vist 29566 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer musse - 2009-08-18 19:52:12 Det er den bedste tærte jeg nogensinde har smagt, den skal helt sikkert laves igen og igen. Utrolig lækker, det kan ikke siges for tit. Prøv den alle jer der ikke har smagt den, den er himmelsk god. Hmmm bliver helt sulten efter at tænke på den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne