Kinesisk inspireret spidskåls-wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Merete Bøye Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 50643 gange,
og udskrevet 1357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kamillaamalie90 - 2014-07-23 21:08:19 Sørg for at svitse kyllingestrimlerne INDEN champignonerne tilsættes, ellers koger det bare, og får ikke den samme smag og lækre konsistens. Ellers en lækker ret. En hakket chili er bestemt ikke en dårlig idé. Palle - 2013-03-05 23:42:42 svar til jyden KIG PÅ BILLEDERNE, SVARET ER SÅ GANSKE ENKELT Kirsten - 2011-07-24 18:46:29 Simpel med lækker opskrift! Tanja - 2011-05-03 19:53:40 Dejlig nem og lækker opskrift. Jeg tilføjede 1 dl hønseboullion og det faldt i familiens smag :o) Mette - 2011-05-03 15:40:06 Jeg vil dele spidskålen på langs og derefter snitte den. Jyden - 2010-07-06 12:53:13 Hvordan skal spidskålen deles, skal den halve kål direkte i retten eller skal den findeles? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne