Hindbæris med nøddelåg
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Helga Jakobsen Indsendt : Red : |
|
|
Til hindbærisen:
Piskes æggeblommer og sukker skummende. Fløden piskes stiv. Bærrene blendes med mælken.Vend alle ingredienser sammen og kom massen i en is-maskine eller i en springform. Sættes i fryseren i mindst 8 timer. Til nøddelåg: Smeltes smørret i en gryde og alle ingredienserne bliver rørt sammen. Skal ikke koge. Bred dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, hvor der er tegnet en cirkel med samme størrelse som springformens bund. Bages i ca 10 min. ved 200 grader. Lad nøddelåget køle af. Tips: Ved servering vendes isen ud på et fad og låget lægges over. Pyntes omkring isen med friske hindbær og mynteblade. |
|
Opskriften er vist 7073 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne