Skrædderduelse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ? Indsendt af : Poul Indsendt : Red : |
|
|
Det røgede stribede flæsk skæres i små terninger og brunes, de snittede løg kommes ved. Når de er gyldne røres mel i og efterfølgende sødmælk til, man har en ret tyk sov. Besparelsen kommer, fordi man ikke spiser andet end kartofler til. Sønderjyderne sætter pris på skrædderduelse, trods de lidet smigrende navne. Den kommer stadig på bordet i mange hjem. For det er mad, som både smager af noget og kan varieres i det uendelige.
Tips: en lækker spareret fra gamle dage |
|
Opskriften er vist 12246 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2020-07-21 10:20:04 Min morfar var fra Haderslev, og dér hed retten Skomagergryde; min stedfar var fra Als, Sønderborg, dér hed den Skomagergrønt 😊 Arne - 2019-11-21 08:51:01 Hvor jeg kommer fra blev retten også kaldt 'Ravbjerg Duelse' og er nok en af mine favoriter...Og så er der jo ikke nogen der siger at man ikke har love til at servere duelse med F.eks. snitbønner på siden :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne