Peter Heering rand (Sherry Heering rand)
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom sherry, kirsebærvin og hvidvin i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Hæld 2½ dl af geleen i en randform. Stil den i køleskabet et par timer. Når geleen i formen er stiv fordeles kirsebærrene over. Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet. Randen løsnes og vendes ud på et fad. |
|
Opskriften er vist 12203 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-12-05 18:14:29 Er det ikke cerry likør fra Peter heering Troense - 2014-05-03 21:40:52 Super!!! Sikke en konsistens, sikke en smag. Gjorde stor lykke til vores søvbryllup. Per - 2009-10-24 12:14:27 På billedet har vi serveret randen med en vanillecreme, men en råcreme kan også sagtens bruges, pyntet er citronmelisse og blåbær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne