Peter Heering rand (Sherry Heering rand)

Peter Heering rand (Sherry Heering rand), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Peter Heering rand (Sherry Heering rand), billede 4 Peter Heering rand (Sherry Heering rand), billede 1 Peter Heering rand (Sherry Heering rand), billede 2 Peter Heering rand (Sherry Heering rand), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 Husblas, blade
1 dl.Peter Heering (sherry)
5 dl.kirsebærvin
4 dl.hvidvin tør
 
1 glaskirsebær
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand.

Kom sherry, kirsebærvin og hvidvin i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud.

Hæld 2½ dl af geleen i en randform. Stil den i køleskabet et par timer.

Når geleen i formen er stiv fordeles kirsebærrene over. Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet.

Randen løsnes og vendes ud på et fad.





karakterer:
Opskriften er vist 12203 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-12-05 18:14:29
Er det ikke cerry likør fra Peter heering

  -   2014-05-03 21:40:52
Super!!! Sikke en konsistens, sikke en smag. Gjorde stor lykke til vores søvbryllup.

  -   2009-10-24 12:14:27
På billedet har vi serveret randen med en vanillecreme, men en råcreme kan også sagtens bruges, pyntet er citronmelisse og blåbær.