Oksecuvette med bønner i paprikasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : Red : |
|
|
Lav saucen først:
pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 minutter. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over. Skær den herefter i tynde skriver fra et hjørne. Server med råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 11787 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-20 13:16:43 Stegetid afhænger helt af stegens størrelse. Brug stegetermometer. Den skal være 65 grader i midten. For en steg på 2 kg er det ca. En times tid plus tid til bruning og hvil. anonym - 2011-04-21 17:29:50 og hvor lang tid skal cuvetten have ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne