Yaki Gyoza
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Popze Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skær kinakålen i fine strimler.
Skær dernæst strimler ud i små stykker. Skær løgene ud i MEGET fine tern. Skær de skovhvidløgene ud u MEGET fine små stykker, og skær de grønne blade i små fine stykker også. Riv hvidløg og ingefærd. Put farsen i en skål og tilføj soja, sukker, peber, sake, sesam olie, kartoffel mel, revet hvidløg, ingefærd, og østers sauce. Bland det hele godt, til en fin klump kød. Tilføj nu de hakkede grøntsager og bland igen. Lig et lån/stalion/madfilm over skålen, og lad den stå på køl i en 30 mins. tid, så at smagen kommer ud i kødet. Når dejen er klar, kommens en lille klat kød på i dejen. Fugt begge kanter af deje, og fold den på midten. Placer dine gyoza's på en bageplade. Nu skal vi lave Gyoza sauce. Tag sort eddike, og soya sauce i en lille skål, rør stille og lad den stå. Tag en pande og, smør den med olie, put dine gyza op på dem, g dæk deme næsten fuldkommen til med kogende vand. Kom et låg på panden, og lad dem "koge" over medium varme for 5-6 minutter. Når vandet er fordampet, hold en smule sesam olie over dine gyuzas. Put låget på igen, og steg dem i 1-2 minutter. Når buden af dem er gyldenbrune, skal de tages af panden og over på en tallerken. Nu er de klar til og blive spist. Tips: DU kan lave dem på mange forskellige måder, og jeg har selv prøvet og dampe dem. Man kan godt lave sit Gyuazy dej, men det skal rulles MEGET tyndt, og kan nemt blive klumpet og vammel, så jeg anbefaler at købe det færdige produkt. |
|
Opskriften er vist 11404 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne