Tomat/Gulasch sovs
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Jesper Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm en sauterpande eller tykbundet gryde, hæld en passende mængde olivenolie ved (gerne et par spsk). Snit løgene og hvidløgene fint og overfør til pande, sauter til løgene er klare (ikke brune!). Tilsæt oksekød, og brun det let. Hak tomaterne groft (man kan eventuelt flå dem først, hvis man ikke bryder sig om skindet) og tilsæt til panden. Hæld bouillon ved. Tilsæt oregano samt krydderier efter smag. Skru ned for varmen, og lad simre i 25-30 mins. Et par minutter før retten er klar, tilsæt da hvidvinen/eddiken og lad simre endnu et par minutter. Server med fettucini eller pasta.
Tips: Som studerende må man være kreativ i ny og næ, og denne opskrift er resultatet af at være sidst på måneden, uden nogle midler. Men syntes selv virkelig godt om retten, og så er den fedtfattig! Man kan eventuelt unlade vinen /eddiken hvis man ikke bryder sig om det, uden at det gør så meget. Man kan også bruge dåse-tomater, men syntes selv retten er bedre med friske råvarer. Kommenter gerne, og kom med forslag til ændringer/forbedringer |
|
Opskriften er vist 12787 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne