Laks med ærtepure
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg og gulerødder i tern. Skær porre i skriver. Skær tomaterne i både.
Kom grønsagerne i et ovnfast fad og vend 1/2 bundt klippet dild i. Hæld 1 dl vand ved. Læg laksefileterne oven på grønsagerne. Krydr med salt og peber. Pres saften af en halv citron ud over laksen. Bag det i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Kog ærterne i letsaltet vand i 2 min, og lad dem køle af i en sigte. Purer ærterne groft og rør cremefraiche i. Smag til med salt og peber, frisk klippet dild. Server laksen med grønsager, kogte ris, ærtepure, brød. Tips: Tip: Alle rodfrugter kan brugs, f.eks persillerødder, pastinakker, jordskokker, og knoldselleri. |
|
Opskriften er vist 9433 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne