Havregrynsmarkroner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : |
|
|
Hviderne piskes stive med sukkeret.
Mel og havregryn vendes forsigtigt i.
Sættes med skeer på bageplader belagt med bagepapir.
Bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter, til de er lysebrune. |
|
Opskriften er vist 7203 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne