Baconsvøbt kulmule på strimlede urter
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken skylles godt indvendig. Finner og hale klippes af. Bacon svøbes omkring fisken.
På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede porrer og gulerødder og herpå lægges fisken. Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen. Krydres til sidst med friskkværnet peber. Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 min. Server med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 26456 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-10-10 15:54:14 Vi manglede noget dyppelse så uden for billedet serverede vi hollandaise til, brug lidt af væde fra fadet til saucen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne