Briochebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i mælken.
Rør æg og mel sammen i en foodprocessor. Tilsæt gærblandingen, salt og sukker lidt efter lidt. Ælt det til en letklistret dej og hæld lidt olie over. Stil til hævning et lunt sted 1½-2 timer. Slå dejen ned og tilføj det kolde smør - stil det atter til hævning i 2 timer. Slå dejen ud på et melet bord og del det i tre lige store stykker, flet brødet og læg det i en bageform og pensl med æggeblommer. Lad det efterhæve i 1½ time og bages ved 200 grader i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 10422 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke Gjersøe - 2010-05-20 17:41:25 Hvorfor skal smørret være koldt, og hvordan ælter man det ind i dejen (uden at det bliver opvarmet)? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne