Stegte pastinakker med ostedressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Pastinak Indsendt : |
|
|
Pastinakkerne renses og skæres i lange stave. De koges halvmøre i ca. 10 min, vendes i rasp og steges gyldne. Eller de kan steges rå og skal så have 10 min på hver side.
Dressingen røres sammen af gorgonzola, fløde, ymer og valnødder og bladselleri kommes i.
Retten serveres på et lille fad. Dressingen bredes ud over de stegte pastinakker og pyntes med lidt rejer og et par drejede citronskiver. |
|
Opskriften er vist 20383 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne