Ungarsk kylling/kalkun

Ungarsk kylling/kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : elin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunsnitsler el kyllingebryster
1 tsk.olie
1 tsk.paprika
 
 Sauce:
 svits finhk løg
1 finhk hvidl fed
100 g.finhk røget kød
1 spsk.paprika
2 dl.bouillon
1 dl.ketchup
2 cremefraiche
 persille
Opskrift:
lav saucen brun kødet
lav sauce i ingrediensers rækkefølge
lad det småkoge 2 min og den krydres inden det hældes over kødet i ovnfast fad

200 grader C. i 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu