Ungarsk kylling/kalkun
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : elin Indsendt : Red : |
|
|
lav saucen brun kødet
lav sauce i ingrediensers rækkefølge lad det småkoge 2 min og den krydres inden det hældes over kødet i ovnfast fad 200 grader C. i 20 min |
|
Opskriften er vist 8392 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne