Gyldenkål
Indsendt af : Clara Indsendt : |
|
|
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet stegegryde og tag dem op.
Tilsæt resten af smørret og brun hvidkålen heri. Tilsæt vand, salt og peber. Læg stegebenene ned i kålen og lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 40 min. afhængig af benenes størrelse. Der serveres groft brød til Tips: Vand kan evt. udelades. |
|
Opskriften er vist 5709 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne