Gyldenkål

Gyldenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Clara

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.stegeben
100 g.smør
1000 g.snittet hvidkål
1 dl.vand
2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet stegegryde og tag dem op.

Tilsæt resten af smørret og brun hvidkålen heri. Tilsæt vand, salt og peber. Læg stegebenene ned i kålen og lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 40 min. afhængig af benenes størrelse.

Der serveres groft brød til

Tips:

Vand kan evt. udelades.





karakterer:
Opskriften er vist 5709 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu