Nem Chokolademousse med skumfiduser
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Knæk chokoladen i mindre stykker i en gryde, klip skumfiduserne i små stykker ned i gryden, tilsæt vanillesukker, smør og kogende vand, tænd for varmen og rør til skumfiduserne er smeltet og lad afkøle let. Pisk 4 dl af fløden og vend forsigtigt chokolademassen i. Hældes i en skål og stilles til afkøling i ca. 4 timer eller til næste dag. Inden serveringen piskes resten af fløden og serveres sammen med moussen.
|
|
Opskriften er vist 18371 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-01 15:53:03 hej kan man lave skumfiduser uden husblas anonym - 2011-12-04 08:38:18 Det smager super godt med hvidchokolade og jordbær pure :0) Marshmallow - 2011-11-29 19:02:21 jeg synes at det er en super ide at bruge skumfiduser i moussen, i stedet for past. æg. Glæder mig til at prøve at lave den selv. anonym - 2010-10-24 18:23:10 Super god og nem opskrift. Lavede den da vi var på spejderlejr og det var overraskende let og en dejlig lækkerbisken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne