Natmads pizza
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Udrør gær i Lunet vand.
Tilsæt olie, salt og hvedemel.
Ælt sammen og lad dejen hæve.
Del til 4 portionspizzaer, udrul hver til en tynd plade som forbages 5 minutter. Kom en tomatsovs på, fordel sardiner, strimlet peberfrugt, skivede svampe, tomat, oliven og reven ost på. Drys med olie og bag ved 225 grader i 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 1188 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne